Pěstitelská pálenice Císler

Naše pravidlo: z Vašeho ovoce, Vaše pálenka. Destilace - nejlepší způsob uskladnění ovoce.

Pracovní doba: Úterý / Čtvrtek / Sobota 10-17

Příjem ovoce na založení kvasu do našich nádob

do 15.11.2019

Hrušky odstopkovat

Rezervace zapisuji pracovní době

tel: 602 549 887

Minimální množství ovoce na založení kvasu u nás 30kg

Broskve nedestilujeme

Objednávky pálení na počkání od 90 litrů kvasu menší množství

přivezete a do týdne vydestilujeme

(brzo ráno nebo pozdě večer)

Možnosti:

- Možno přivézt ovoce (v přepravkách, pytlích) a my zakládáme kvas do našich soudků, každého zákazníka jednotlivě, soudek je označen jmenovkou.

- Možno objednat si termín pro Váš kvas, který jste si doma připravili (pár rad uvedeno na našich stránkách

- Možno zastavit se pro radu a kvasinky (investice cca 20,- až 30,-Kč na 100kg kvasu)

Jaké ovoce? Každé které pěstitel vypěstuje na zahrádce:

Třešně, višně (prosíme odstopkované), broskve (vypeckované),hrušky (bez stopek), meruňky, blumy, ringle, mirabelky, jablka, švestky, jeřáb, hroznové víno (pouze kuličky).

Zásady:

ovoce zralé, čisté, bez lupení, větviček a hniloby